Publikacja zosta艂a wydana podczas realizacji projektu wsp贸艂pracy 鈥濻zlak Kresowych Smak贸w鈥 w ramach poddzia艂ania 19.3 鈥濸rzygotowanie聽i realizacja dzia艂a艅 w zakresie wsp贸艂pracy z lokaln膮 grup膮 dzia艂ania鈥 w ramach dzia艂ania 鈥濿sparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy聽Leader鈥 obj臋tego PROW 2014-2020.

Hrubieszowskie Smaki to sprawdzone przepisy na pyszne dania. W艣r贸d nich znajduj膮 si臋 tradycyjne聽codzienne potrawy - podawane podczas rodzinnych obiad贸w, jak r贸wnie偶 innowacyjne pomys艂y na dania. Potrawy zaprezentowane zosta艂y聽w nowoczesnej ods艂onie. Do przygotowania wi臋kszo艣ci potraw zosta艂y wykorzystane lokalne produkty z przydomowego ogr贸dka. W publikacji聽umieszczono przepisy, kt贸re powsta艂y w ramach realizacji projektu wszystkich lokalnych grup dzia艂ania bior膮cych udzia艂 w projekcie tj. Stowarzyszenie聽Hrubieszowskie "Lepsze Jutro" Lokalna Grupa Dzia艂ania, Stowarzyszenie "Roztocze Tomaszowskie" Lokalna Grupa Dzia艂ania, a tak偶e Stowarzyszenie聽Lokalna Grupa Dzia艂ania "Ziemi Che艂mskiej".

pobierz.pdf

Ods艂on artyku艂贸w:
147919



Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszar贸w Wiejskich. Europa Inwestuj膮ca w obszary wiejskie

Program Rozwoju Obszar贸w Wiejskich na lata 2014-2020

Instytucja Zarz膮dzaj膮ca Programem Rozwoju Obszar贸w Wiejskich Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Ta strona u偶ywa plik贸w cookie. Brak zmiany ustawie艅 oznacza zgod臋 na ich u偶ywanie. Dowiedz si臋 wi臋cej